Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stevensbeek

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Stevensbeek? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Stevensbeek! Op deze pagina lees je nuttige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-stevensbeek

Een schoonmaakster in Stevensbeek vinden

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Stevensbeek inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Stevensbeek vinden

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van geschikte schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op handige applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stevensbeek

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Stevensbeek

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Stevensbeek, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Sint Anthonis, Ledeacker, Westerbeek en Oploo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in jouw huishouden. Hieronder check je de meest gangbare klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal bedrijven in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Stevensbeek. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van kantoren, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot wel €15,00 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Stevensbeek hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Stevensbeek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie