Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schoonoord

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Schoonoord? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Schoonoord! Op deze website tref je veel tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-schoonoord

Een schoonmaakster in Schoonoord gezocht

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Schoonoord inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Schoonoord vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw uitnodiging beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er handige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schoonoord

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Schoonoord

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Schoonoord, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in De Kiel, Zweeloo, t Haantje en Noord-Sleen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf vind je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,80 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor heeft effect op de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Schoonoord. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen ongeveer €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot wel €19,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Schoonoord hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het type woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Schoonoord?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie