Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Kiel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in De Kiel? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in De Kiel! Op deze website tref je duidelijke tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-de-kiel

Een schoonmaakster in De Kiel inhuren

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in De Kiel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend kan je gebruik maken van handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in De Kiel zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er diverse applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Kiel

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in De Kiel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in De Kiel, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Zweeloo, Wezup, Schoonoord en t Haantje.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al voor €13,10 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere dienstverleners in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in De Kiel. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen +/- €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot zo’n €19,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in De Kiel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het type woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in De Kiel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie