Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wezuperbrug

Wil je een schoonmaakhulp in Wezuperbrug? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Wezuperbrug! Op deze website tref je volop tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-wezuperbrug

Een schoonmaakster in Wezuperbrug vinden

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Wezuperbrug inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Wezuperbrug inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan verschillende portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wezuperbrug

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Wezuperbrug

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Wezuperbrug, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Aalden, Meppen, Wezup en Zweeloo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bieden wij een overzicht met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al voor €12,70 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor draagt bij aan het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmaakondernemers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wezuperbrug. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen ongeveer €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot wel €16,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je afspraken maken over oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Wezuperbrug hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Wezuperbrug?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie