Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dalen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Dalen? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Dalen! Op ons portaal ontdek je duidelijke tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bekijk je hier populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-dalen

Een schoonmaakster in Dalen vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Dalen inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zien wij steeds meer platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Dalen inhuren

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van diverse platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dalen

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Dalen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Dalen, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Dalerpeel, Wachtum, Vinkenbuurt en Witharen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder bekijk je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,10 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Dalen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen de €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot +/- €15,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, stofzuigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Dalen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Dalen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie