Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noordbeemster

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Noordbeemster? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Noordbeemster! Op deze pagina ontdek je handige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens vergelijken wij een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-noordbeemster

Een schoonmaakster in Noordbeemster gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Noordbeemster inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook heb je steeds meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Noordbeemster zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, ervaring en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op praktische applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Online komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Purmerend.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noordbeemster

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Noordbeemster

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Noordbeemster, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Westbeemster, Kwadijk, Middenbeemster en Zuidoostbeemster.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Noordbeemster. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen de €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot wel €17,25 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale taken die gedaan worden: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Noordbeemster laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het type woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Noordbeemster?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie