Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijelamer

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Nijelamer? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Nijelamer! Op schoonmakerzoeken.nl vind je praktische tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-nijelamer

Een schoonmaakster in Nijelamer zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Nijelamer inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Nijelamer zoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt aan huis op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er diverse vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijelamer

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Nijelamer

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nijelamer, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nijeholtwolde, Slijkenburg, Oldelamer en Munnekeburen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bieden wij enkele veel voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte stimuleert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene organisaties in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nijelamer. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen de €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot wel €19,50 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Nijelamer kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal m2, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Nijelamer?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie