Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Slijkenburg

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Slijkenburg? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Slijkenburg! Op deze pagina delen wij concrete tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien delen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-slijkenburg

Een schoonmaakster in Slijkenburg gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Slijkenburg inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Als laatste zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Slijkenburg opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra de opdracht beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn handige vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Slijkenburg

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Slijkenburg

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Slijkenburg, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Akkrum, Terherne, Nijeholtwolde en Nijelamer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder delen wij de meest gangbare werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Slijkenburg. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot zo’n €16,75 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die uitgevoerd worden: ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Slijkenburg hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Slijkenburg?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie