Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haghorst

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Haghorst? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Haghorst! Op schoonmakerzoeken.nl lees je praktische tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-haghorst

Een schoonmaakster in Haghorst zoeken

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Haghorst inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zien wij steeds meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Haghorst opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan gebruiksvriendelijke Apps en websites die je hierbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Hilvarenbeek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haghorst

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Haghorst

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Haghorst, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Oost West en Middelbeers, Lage Mierde, Diessen en Esbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder check je een overzicht met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende organisaties in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Haghorst. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen om en nabij de €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot €18,25 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Haghorst kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Haghorst?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie