Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oost West en Middelbeers

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Oost West en Middelbeers? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Oost West en Middelbeers! Op onze schoonmaakwebsite bieden we handige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-oost-west-en-middelbeers

Een schoonmaakster in Oost West en Middelbeers vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Oost West en Middelbeers inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je allerlei handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Oost West en Middelbeers vinden

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanmelding beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van speciale online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Oirschot.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oost West en Middelbeers

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Oost West en Middelbeers

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oost West en Middelbeers, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Lage Mierde, Hooge Mierde, Haghorst en Diessen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder verstrekken we de meest voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte heeft effect op het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oost West en Middelbeers. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot €19,75 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Oost West en Middelbeers huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor onder andere keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Oost West en Middelbeers?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie