Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schinveld

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Schinveld? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Schinveld! Op ons portaal vind je volop tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-schinveld

Een schoonmaakster in Schinveld vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Schinveld inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Schinveld zoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra de opdracht beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn handige Apps en websites die je hierbij helpen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schinveld

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Schinveld

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Schinveld, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Jabeek, Bingelrade, Merkelbeek en Doenrade.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het volgende deel bieden wij een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (lokaal) al vanaf €13,10 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmaakondernemers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Schinveld. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot €18,00 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kan je afspraken maken over opruimen of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Schinveld hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Schinveld?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie