Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Jabeek

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Jabeek? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Jabeek! Op dit platform verstrekken we veel tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-jabeek

Een schoonmaakster in Jabeek vinden

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Jabeek inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Jabeek vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien de opdracht beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er diverse portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Jabeek

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Jabeek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Jabeek, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bingelrade, Eygelshoven, Schinveld en Merkelbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder tref je de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,50 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor draagt bij aan het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Jabeek. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen de €25,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot +/- €18,50 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Jabeek laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Jabeek?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie