Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Well

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Well? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Well! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je volop tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-well

Een schoonmaakster in Well vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Well inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook heb je allerlei handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Well opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw verzoek gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Bergen Limburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Well

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Well

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Well, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Well, Wellerlooi, Bergen en Siebengewald.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het overzicht hieronder tref je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,50 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere dienstverleners in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Well. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen +/- €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot wel €15,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Well huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Well?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie