Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Spaarnwoude

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Spaarnwoude? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Spaarnwoude! Op schoonmakerzoeken.nl lees je handige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-spaarnwoude

Een schoonmaakster in Spaarnwoude vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Spaarnwoude inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Spaarnwoude vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt werken. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan handige webapplicaties die je hierbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Spaarnwoude

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Spaarnwoude

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Spaarnwoude, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Haarlemmerliede en Spaarndam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest gangbare taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene dienstverleners in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Spaarnwoude. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €22,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot €18,50 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Spaarnwoude laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Spaarnwoude?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie