Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Losser

Wil je een schoonmaakhulp in Losser? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Losser! Op deze pagina bekijk je diverse tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-losser

Een schoonmaakster in Losser vinden

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Losser inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Losser vinden

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn verschillende bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Losser.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Losser

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Losser

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Losser, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Dinkelland, Almelo, Oldenzaal en Hengelo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bekijk je een lijst met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende aanbieders in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Losser. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot €19,50 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Losser huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Losser?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie