Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beuningen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Beuningen? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Beuningen! Op deze website ontdek je duidelijke tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-beuningen

Een schoonmaakster in Beuningen gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Beuningen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je steeds meer platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Beuningen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn handige platforms die jou helpen zoeken. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Losser.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beuningen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Beuningen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Beuningen, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Denekamp, Weerselo, de Lutte en Overdinkel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al vanaf €13,20 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor heeft effect op het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal aanbieders in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Beuningen. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot +/- €19,25 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die uitgevoerd worden: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Beuningen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan de grootte van de woning, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Beuningen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie