Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Achtmaal

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Achtmaal? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Achtmaal! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je volop tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-achtmaal

Een schoonmaakster in Achtmaal gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Achtmaal inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Achtmaal vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er diverse portalen die jou helpen zoeken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Zundert.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Achtmaal

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Achtmaal

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Achtmaal, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Rijsbergen, Oosteind, Wernhout en Klein Zundert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder delen wij de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de regio al voor €12,80 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Achtmaal. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen ongeveer €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot zo’n €19,50 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Achtmaal laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor onder andere ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Achtmaal?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie