Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rijsbergen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Rijsbergen? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Rijsbergen! Op onze schoonmaakwebsite lees je veel tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-rijsbergen

Een schoonmaakster in Rijsbergen zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Rijsbergen inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder zijn er diverse praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Rijsbergen vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van verschillende platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Zundert.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rijsbergen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Rijsbergen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Rijsbergen, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Oosteind, Den Hout, Achtmaal en Wernhout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij enkele veel voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,80 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Rijsbergen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen de €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot +/- €16,75 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Rijsbergen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rijsbergen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie