Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aerdenhout

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Aerdenhout? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Aerdenhout! Op dit platform bekijk je handige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-aerdenhout

Een schoonmaakster in Aerdenhout zoeken

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Aerdenhout inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Aerdenhout vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en communiceer wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op speciale online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Bloemendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aerdenhout

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Aerdenhout

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Aerdenhout, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Vogelenzang, Bentveld, Santpoort-Zuid en Santpoort-Noord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel vind je een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,30 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor helpt bij gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei aanbieders in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Aerdenhout. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €21,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot +/- €16,25 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Aerdenhout kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Aerdenhout?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie