Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oppenhuizen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Oppenhuizen? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Oppenhuizen! Op onze schoonmaakwebsite tref je volop tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bieden we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-oppenhuizen

Een schoonmaakster in Oppenhuizen vinden

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Oppenhuizen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Oppenhuizen zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan de slag gaat. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. We raden aan om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende online zoekmachines die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oppenhuizen

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Oppenhuizen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oppenhuizen, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Offingawier, Gauw, Uitwellingerga en Jutrijp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je de meest gangbare werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al voor €13,10 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene bedrijven in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Oppenhuizen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €23,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot wel €15,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Oppenhuizen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Oppenhuizen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie