Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wormer

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Wormer? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Wormer! Op schoonmakerzoeken.nl vind je volop tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-wormer

Een schoonmaakster in Wormer inhuren

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Wormer inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je allerlei speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wormer zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt werken. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt aan huis op het gekozen moment. We raden aan om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op diverse webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Wormerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wormer

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Wormer

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wormer, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Oostknollendam, Markenbinnen, Westknollendam en Wormerveer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf check je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,50 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal aanbieders in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wormer. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot wel €19,25 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Wormer huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal m2, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wormer?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie