Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oostknollendam

Wil je een schoonmaakhulp in Oostknollendam? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Oostknollendam! Op deze pagina lees je praktische tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-oostknollendam

Een schoonmaakster in Oostknollendam inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Oostknollendam inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste heb je steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oostknollendam opzoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt poetsen. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals kosten, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Kies meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Wormerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oostknollendam

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Oostknollendam

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Oostknollendam, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Markenbinnen, Koog aan de Zaan, Wormer en Westknollendam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. Hieronder check je een overzicht met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,90 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal aanbieders in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oostknollendam. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van winkels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot zo’n €17,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over afwassen of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Oostknollendam hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Oostknollendam?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie