Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zweins

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Zweins? Meer en meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Zweins! Op onze schoonmaakwebsite delen wij handige tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-zweins

Een schoonmaakster in Zweins zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Zweins inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zweins inhuren

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan handige online zoekmachines die daarbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zweins

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Zweins

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zweins, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Skingen, Kimswerd, Schalsum en Peins.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Hieronder delen wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,50 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte draagt bij aan het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zweins. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen plus minus €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot +/- €19,50 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Zweins hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zweins?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie