Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Harlingen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Harlingen? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Harlingen! Op dit platform bekijk je handige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij delen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-harlingen

Een schoonmaakster in Harlingen vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Harlingen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Harlingen zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Filter op tarief, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat de opdracht positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan nuttige online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Harlingen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Harlingen

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Harlingen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Harlingen, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Terschelling, Vlieland, Waadhoeke en Súdwest-Fryslân.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het volgende deel delen wij de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de regio al voor €13,00 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor helpt bij de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Harlingen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen +/- €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot zo’n €19,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Harlingen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Harlingen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie