Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Loo Gld

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Loo Gld? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Loo Gld! Op dit platform delen wij volop tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €12,80 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-loo-gld

Een schoonmaakster in Loo Gld zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Loo Gld inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Loo Gld zoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van nuttige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Duiven.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Loo Gld

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Loo Gld

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Loo Gld, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Didam, Dieren, Groessen en Tolkamer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder tref je de meest gangbare klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,30 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmakers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Loo Gld. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot +/- €18,00 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Loo Gld kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Loo Gld?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie