Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dieren

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Dieren? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Dieren! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we diverse tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-dieren

Een schoonmaakster in Dieren inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Dieren inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Afsluitend ontstaan er meer en meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Dieren zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van praktische bemiddelaars die je hierbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Rheden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dieren

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Dieren

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Dieren, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ellecom, Spankeren, Didam en Loo Gld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf verstrekken we een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de regio al voor €12,90 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte zorgt voor een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene schoonmaakondernemers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Dieren. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen +/- €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot zo’n €16,25 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Dieren kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Dieren?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie