Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Loënga

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Loënga? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Loënga! Op onze schoonmaakwebsite lees je praktische tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-loenga

Een schoonmaakster in Loënga zoeken

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Loënga inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zijn er diverse speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Loënga zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, takenpakket en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op speciale online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Loënga

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Loënga

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Loënga, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Tirns, Ysbrechtum, Scharnegoutum en Goënga.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf delen wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,60 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Loënga. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen de €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot zo’n €16,25 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Loënga huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de grootte van de woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Loënga?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie