Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Scharnegoutum

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Scharnegoutum? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Scharnegoutum! Op deze website bekijk je nuttige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-scharnegoutum

Een schoonmaakster in Scharnegoutum inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Scharnegoutum inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Scharnegoutum vinden

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer de opdracht beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er nuttige Apps en websites die daarbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Scharnegoutum

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Scharnegoutum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Scharnegoutum, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Loënga, Tirns, Goënga en Gauw.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bekijk je een opsomming met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,50 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene dienstverleners in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Scharnegoutum. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot €20,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Scharnegoutum laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Scharnegoutum?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie