Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Burgerveen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Burgerveen? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Burgerveen! Op ons portaal vind je nuttige tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-burgerveen

Een schoonmaakster in Burgerveen vinden

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Burgerveen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je allerlei vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Burgerveen vergelijken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke webapplicaties die jou helpen zoeken. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Burgerveen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Burgerveen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Burgerveen, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Leimuiderbrug, Weteringbrug, Nieuw-Vennep en Beinsdorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel delen wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,10 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere bedrijven die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Burgerveen. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen de €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot €17,50 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Burgerveen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor onder andere keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door de grootte van het huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Burgerveen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie