Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Weteringbrug

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Weteringbrug? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Weteringbrug! Op ons portaal bekijk je nuttige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-weteringbrug

Een schoonmaakster in Weteringbrug vinden

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Weteringbrug inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Weteringbrug vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan de slag gaat. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er speciale Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Weteringbrug

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Weteringbrug

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Weteringbrug, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Abbenes, Buitenkaag, Leimuiderbrug en Burgerveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel tref je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al voor €12,80 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse organisaties in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Weteringbrug. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen de €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot €18,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Weteringbrug hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Weteringbrug?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie