Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stompetoren

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Stompetoren? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Stompetoren! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we volop tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-stompetoren

Een schoonmaakster in Stompetoren zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Stompetoren inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Stompetoren inhuren

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er nuttige platforms die jou helpen zoeken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stompetoren

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Stompetoren

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Stompetoren, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Oterleek, Grootschermer, Sint Pancras en Koedijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij de meest gangbare huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,00 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Stompetoren. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot +/- €16,75 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Stompetoren kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het type woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Stompetoren?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie