Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Grootschermer

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Grootschermer? Steeds meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Grootschermer! Op deze pagina verstrekken we concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-grootschermer

Een schoonmaakster in Grootschermer inhuren

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Grootschermer inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Grootschermer opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische applicaties die daarbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Grootschermer

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Grootschermer

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Grootschermer, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Zuidschermer, Driehuizen, Oterleek en Stompetoren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bieden wij enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (lokaal) al voor €12,60 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor bevordert een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Grootschermer. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot +/- €18,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Grootschermer hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan de grootte van het huis, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Grootschermer?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie