Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lutten

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Lutten? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Lutten! Op dit platform delen wij veel tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens delen we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-lutten

Een schoonmaakster in Lutten vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Lutten inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lutten vinden

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan praktische online zoekmachines die daarbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lutten

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Lutten

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Lutten, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Slagharen, Schuinesloot, Nieuw-Schoonebeek en Weiteveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper is er voor alle klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor helpt bij het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene organisaties in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Lutten. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot zo’n €20,00 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: dweilen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Lutten kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor onder andere stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het type woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Lutten?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie