Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Buitenkaag

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Buitenkaag? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Buitenkaag! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je handige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-buitenkaag

Een schoonmaakster in Buitenkaag vinden

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Buitenkaag inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Buitenkaag zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt poetsen. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er speciale online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Buitenkaag

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Buitenkaag

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Buitenkaag, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Kaag, Lisserbroek, Abbenes en Weteringbrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij een overzicht met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp in de buurt al vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Buitenkaag. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot wel €18,00 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Buitenkaag hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Buitenkaag?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie