Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Abbenes

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Abbenes? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Abbenes! Op deze website verstrekken we praktische tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-abbenes

Een schoonmaakster in Abbenes inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Abbenes inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je allerlei praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Abbenes zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn nuttige portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Abbenes

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Abbenes

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Abbenes, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Buitenkaag, Kaag, Weteringbrug en Leimuiderbrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder bieden wij een lijst met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de regio al vanaf €12,90 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse bedrijven in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Abbenes. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot €16,25 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Abbenes huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Abbenes?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie