Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kaag

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Kaag? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Kaag! Op deze website bieden we handige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien behandelen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-kaag

Een schoonmaakster in Kaag inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Kaag inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Kaag zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt poetsen. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Selecteer meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. We raden aan om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende applicaties die jou helpen zoeken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Kaag en Braassem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kaag

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Kaag

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Kaag, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Lisserbroek, Sassenheim, Buitenkaag en Abbenes.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf tref je een opsomming met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,60 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei organisaties in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Kaag. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen de €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot zo’n €18,25 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal taken die afgewerkt worden: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Kaag kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kaag?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven bedragen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie