Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rien

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Rien? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Rien! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we diverse tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-rien

Een schoonmaakster in Rien zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Rien inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Rien inhuren

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. We raden aan om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op nuttige applicaties die je hierbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rien

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Rien

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Rien, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Lytsewierrum, Dearsum, Wiuwert en Britswert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in jouw huishouden. In het overzicht hieronder vind je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,50 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte bevordert het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende dienstverleners in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Rien. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen de €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot wel €17,00 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die uitgevoerd worden: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Rien hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het type woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Rien?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie