Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Middelharnis

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Middelharnis? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Middelharnis! Op ons portaal ontdek je handige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-middelharnis

Een schoonmaakster in Middelharnis gezocht

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Middelharnis inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Middelharnis opzoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke platforms die daarbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Middelharnis

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Middelharnis

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Middelharnis, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Stad aan ’t Haringvliet, Nieuwe-Tonge, Zwartewaal en Rockanje.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder vind je de meest gangbare huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,00 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse bedrijven in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Middelharnis. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot +/- €15,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Middelharnis huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Middelharnis?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie