Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zuidveen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zuidveen? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Zuidveen! Op ons portaal bekijk je concrete tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-zuidveen

Een schoonmaakster in Zuidveen zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Zuidveen inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Zuidveen opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt werken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is verstandig om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van goede schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn verschillende bemiddelaars die je hierbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zuidveen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Zuidveen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zuidveen, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Onna, Kallenkote, Basse en Steenwijkerwold.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder vind je enkele veel voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,60 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte helpt bij productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Zuidveen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen plus minus €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot zo’n €17,50 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Zuidveen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Zuidveen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie