Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Basse

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Basse? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Basse! Op deze pagina lees je handige tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-basse

Een schoonmaakster in Basse inhuren

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Basse inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Basse zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat voor jou van belang is. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van diverse vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Basse

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Basse

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Basse, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Zuidveen, Onna, Steenwijkerwold en Marijenkampen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf bieden wij de meest voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,50 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal schoonmakers in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Basse. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot wel €17,25 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Basse kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Basse?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie