Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Marijenkampen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Marijenkampen? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Marijenkampen! Op deze pagina delen wij praktische tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder delen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-marijenkampen

Een schoonmaakster in Marijenkampen inhuren

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Marijenkampen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Marijenkampen zoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien de opdracht wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op handige applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Marijenkampen

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Marijenkampen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Marijenkampen, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Steenwijkerwold, Basse, Willemsoord en De Pol.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bieden wij een opsomming met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (lokaal) al voor €12,90 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Marijenkampen. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen +/- €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot +/- €19,50 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Marijenkampen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal m2, jouw leefstijl, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Marijenkampen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie