Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lage Vuursche

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Lage Vuursche? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Lage Vuursche! Op ons portaal vind je concrete tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-lage-vuursche

Een schoonmaakster in Lage Vuursche gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Lage Vuursche inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Lage Vuursche vinden

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke online zoekmachines die daarbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Baarn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lage Vuursche

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Lage Vuursche

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Lage Vuursche, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk, Hollandsche Rading en Maartensdijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper is er voor alle werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand tref je enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al voor €13,00 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmaakondernemers in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Lage Vuursche. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen de €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot wel €18,25 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Lage Vuursche hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de grootte van de woning, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Lage Vuursche?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven bedragen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie