Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maartensdijk

Wil je een schoonmaakhulp in Maartensdijk? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Maartensdijk! Op onze schoonmaakwebsite delen wij praktische tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-maartensdijk

Een schoonmaakster in Maartensdijk gezocht

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Maartensdijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Maartensdijk inhuren

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en communiceer wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van nuttige platforms die daarbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente De Bilt.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maartensdijk

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Maartensdijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Maartensdijk, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hollandsche Rading, Lage Vuursche, Groenekan en Bosch en Duin.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf delen wij de meest gangbare klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al vanaf €12,90 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor heeft effect op het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Maartensdijk. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen plus minus €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot €19,25 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Maartensdijk kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal m2, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Maartensdijk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie