Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stavoren

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Stavoren? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Stavoren! Op deze pagina vind je praktische tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-stavoren

Een schoonmaakster in Stavoren gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Stavoren inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Stavoren vinden

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt werken. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op speciale online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stavoren

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Stavoren

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Stavoren, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Warns, Molkwerum, Hindeloopen en Workum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bieden wij de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al vanaf €12,50 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene aanbieders in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Stavoren. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van winkels, horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot €19,50 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die gedaan worden: stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Stavoren huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor onder andere dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van het huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Stavoren?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie