Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Workum

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Workum? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Workum! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we nuttige tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-workum

Een schoonmaakster in Workum vinden

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Workum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Workum inhuren

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van diverse online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Vaak regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Workum

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Workum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Workum, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Hindeloopen, Stavoren, Bolsward en Greonterp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf tref je de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de regio al voor €13,40 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor bevordert een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene bedrijven in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Workum. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen plus minus €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot €16,50 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Workum hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Workum?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie