Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Pol

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in De Pol? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in De Pol! Op schoonmakerzoeken.nl tref je diverse tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-de-pol

Een schoonmaakster in De Pol zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in De Pol inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in De Pol inhuren

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan huis komt. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Pol

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in De Pol

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in De Pol, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Willemsoord, Marijenkampen, Baars en Witte Paarden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bieden wij een opsomming met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,40 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in De Pol. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot wel €15,75 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in De Pol kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in De Pol?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie