Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ravenswaaij

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ravenswaaij? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Ravenswaaij! Op ons portaal tref je duidelijke tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bieden we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-ravenswaaij

Een schoonmaakster in Ravenswaaij zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Ravenswaaij inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Ravenswaaij vergelijken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op diverse webapplicaties die daarbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ravenswaaij

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Ravenswaaij

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ravenswaaij, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Everdingen, Zijderveld, Erichem en Asch.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand delen wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de omgeving al voor €12,70 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor helpt bij de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmaakondernemers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ravenswaaij. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot €15,00 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Ravenswaaij kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Ravenswaaij?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie