Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Warmond

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Warmond? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Warmond! Op schoonmakerzoeken.nl tref je duidelijke tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-warmond

Een schoonmaakster in Warmond zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Warmond inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Warmond vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische platforms die jou helpen zoeken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Teylingen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Warmond

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Warmond

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Warmond, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Roelofarendsveen, Oud Ade, Hoogmade en Kwintsheul.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder delen wij de meest gangbare huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp in de buurt al vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Warmond. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot wel €19,75 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Warmond laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Warmond?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie