Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kwintsheul

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Kwintsheul? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Kwintsheul! Op dit platform tref je nuttige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-kwintsheul

Een schoonmaakster in Kwintsheul gezocht

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Kwintsheul inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Kwintsheul opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer de opdracht beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige platforms die je hierbij helpen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Westland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kwintsheul

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Kwintsheul

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kwintsheul, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hoogmade, Warmond, Wateringen en Voorburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom jouw woning. Hieronder bekijk je de meest gangbare klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al vanaf €12,70 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal bedrijven in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Kwintsheul. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €17,75 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Kwintsheul kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Kwintsheul?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie