Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Voorburg

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Voorburg? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Voorburg! Op ons portaal delen wij duidelijke tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-voorburg

Een schoonmaakster in Voorburg inhuren

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Voorburg inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je allerlei online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Voorburg zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ijverige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van handige portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Leidschendam-Voorburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Voorburg

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Voorburg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Voorburg, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Wateringen, Kwintsheul, Leidschendam en Rijnsburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in en rondom huis. Bijgaand tref je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al vanaf €13,30 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Voorburg. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen plus minus €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot zo’n €19,25 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Verder kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Voorburg laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Voorburg?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie